Geautomatiseerd documenten vastleggen

ScannerVision® is hét alternatief voor de traditionele manier van archiveren en scannen/digitaliseren. Met slechts enkele eenvoudige handelingen kan een medewerker alle documenten scannen, digitaliseren, bewerken, kenmerken, routeren en op de gewenste locatie in het juiste formaat opslaan. Met ScannerVision werkt u organisatie efficiënter, met minder fouten en zonder dat intensieve training nodig is. De visie is eenvoud; traditionele document procesbeleid is vaak onnodig complex, foutgevoelig en niet te controleren. Dit kan worden vermeden door gebruik te maken van de laatste technologieën. ScannerVision kan worden bediend vanaf het touchscreen van de KYOCERA HyPAS Multifunctionals of vanaf de pc doormiddel van een desktop client.


Gecentraliseerde workflow

Het in gebruik nemen van ScannerVision kost geen dagen aan programmeren en maatwerk. Alles kan centraal worden ingeregeld met behulp van document workflowtemplates. Er zijn standaard templates, klaar voor gebruik, of er kunnen eenvoudig nieuwe templates worden gemaakt met de aanwezige wizard. Zodra processen akkoord zijn ontvangen alle gebruikers en machines automatisch de nieuwe of herziene templates.


Kostenbesparend

ScannerVision is schaalbaar en biedt de juiste licentie voor iedere grootte organisatie of afdeling. Wat wordt er gescand, hoe vaak wordt er gescand en hoeveel wordt er gescand? Geen twee situaties zijn gelijk. Daarom bieden wij diverse licentiemodellen afgestemd op uw behoeften.

Drie eenvoudige stappen

U wilt uw documenten automatisch opslaan op de juiste plaats in het juiste formaat en deze vervolgens eenvoudig kunnen terugvinden en zelfs inhoudelijk in het document kunnen zoeken. Met ScannerVision is een dergelijk proces eenvoudig naar wens in te regelen waardoor dagelijkse werkzaamheden totaal geen moeite meer kosten.

 • Stap 1 – Capture
  Plaats uw documenten op de multifunctional/scanner of laad bestaande elektronische documenten (zoals een TIFF / PDF-bestand archief) in ScannerVision. Selecteer een vooraf vastgelegd proces of verrijk het document met extra informatie op de gebruiksvriendelijke interface van de MFP of de desktop client.

 • Stap 2 – Verwerken
  Druk op de startknop en het document wordt automatisch gedigitaliseerd en/of verwerkt, zo kunnen onder andere barcodes worden gelezen en de waarde gebruikt. Beeldverbetering worden uitgevoerd, documenten worden gesplitst en blanco pagina’s worden verwijderd. Uiteraard kan OCR plaatsvinden waardoor documenten doorzoekbaar en bewerkbaar in nagenoeg ieder formaat kunnen worden opgeslagen.
 • Stap 3 – Opslaan of distribueren
  Naast de opslag in mappenstructuur op de server of distributie via email kan ScannerVision ook, dankzij een breed scala van koppelingen, automatisch uw document rechtstreeks plaatsen op host of webservers, online webservices en in nagenoeg alle bedrijfsapplicaties.


Functies ScannerVision

ScannerVision is veel meer dan alleen software om mee te scannen. Het maakt elk aspect van de digitalisering, verwerking, opslag en distributie van documenten eenvoudiger.

 • Metadata

 • Formulieren automatisch verwerken

 • Splits documenten automatisch

 • Hoge compressie

 • Zoneherkenning

 • Barcodes en QR-codes

 • Beveiligd scannen en encryptie

 • Opslag in ieder bestandsformaat

 • Instant export

 • Connectoren

DOWNLOAD SCANNER VISION INFOSHEET