KYOCERA MyQ

MyQ is een oplossing die het printen en scannen van documenten eenvoudiger en efficiënter maakt. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om de output binnen uw organisatie in kaart te brengen en te beheren. MyQ biedt een waterdichte beveiliging; gevoelige documenten komen niet meer in handen van onbevoegden.

Eenvoudig in gebruik:

  • Weten wie wat print, de beveiliging van gevoelige documenten en het inzichtelijk hebben wat alle afdrukken uw organisatie kosten is bijna onmogelijk om te realiseren.

  • Met MyQ maakt u dit niet alleen mogelijk, het is bovendien eenvoudig in gebruik en beheer en de grote flexibiliteit biedt een scala aan aanpassingsmogelijkheden die het volledig bij de behoefte van uw organisatie laat aansluiten.

  • MyQ biedt u de mogelijkheid om printprocessen te stroomlijnen met als resultaat een vereenvoudigde en beveiligde document output binnen de gehele organisatie.


Gevoelige documenten beveiligd

MyQ geeft alleen geautoriseerde gebruikers toegang tot de outputomgeving en alleen na authenticatie worden de persoonlijke printopdrachten op de gekozen machine afgedrukt. Dit verminderd de noodzaak tot het hebben van persoonlijke printers, voorkomt dat gevoelige informatie door de verkeerde personen van de printer wordt afgehaald of niet worden opgehaald en achterblijft op de printer.


Slim printen

MyQ beschikt over de mogelijkheid om de printbelasting te monitoren en de output te verdelen over de meest geschikte machines. Dit levert naast een hogere afdruksnelheid een aanzienlijk efficiënter gebruik van uw outputomgeving op. Indien tijdens een printopdracht een van de machines bijvoorbeeld geen toner of papier meer heeft worden de resterende pagina’s automatisch naar een andere machine in de groep gestuurd.


Printkosten doorbelasten

Deze lastige en tijdrovende taak wordt met MyQ zeer eenvoudig gemaakt. De software wijst de kosten automatische toe aan bepaalde gebruikers, taken, afdelingen of projecten.

DOWNLOAD MyQ INFOSHEET