Cloud Connect

Cloud Connect is een HyPAS-applicatie die u rechtstreeks toegang geeft tot uw persoonlijke cloudruimte vanaf elke HyPAS-enabled MFP. Toegang tot uw documenten om deze te printen of deze juist direct uploaden vanaf uw KYOCERA MFP. Cloud Connect verbindt met uw Evernote of Google Drive account en fungeert als een brug tussen de opslagruimte met uw documenten en de MFP. Dit betekent dat u met een druk op de knop papieren documenten kunt omzetten naar digitale bestanden of omgekeerd, kunt afdrukken zonder dat u hier een computer voor nodig heeft.

De voordelen van Cloud Connect

  • Afdrukken zonder computer: u hebt gemakkelijk toegang tot uw documenten en kunt uw documenten, die in Google Drive™ of Evernote™ zijn opgeslagen, afdrukken vanaf elke MFP.

  • Sneller: Met Cloud Connect kunt u documenten direct in uw cloudaccount inscannen, zonder pc.

  • Databeveiliging: inloggen in uw account met uw gebruikers¬naam en wachtwoord – de beveiliging van uw data is daarmee verzekerd.


Eigenschappen en specificaties

  • Cloud Connect ondersteunt JPEG-, PDF- en TIFF-bestandsformaten en heeft een intuïtieve menustructuur waardoor het eenvoudig te gebruiken is. Als u veel documenten heeft opgeslagen in uw clouddienst zult u de zoekfunctie die snel en nauwkeurig de gezochte documenten toont zeker waarderen.

  • Scannen naar cloud – Upload gescande documenten rechtstreeks in uw EvernoteTM of Google DriveTM cloudaccount.

  • Afdrukken vanuit cloud – rechtstreeks toegang tot uw documenten vanaf het MFP-scherm.

  • Geen pc nodig – Eenvoudige installatie en gebruik zonder de noodzaak voor een aparte server of pc.

  • Snel zoeken – Toon alle documenten of gebruik de zoekfunctie direct vanaf het MFP-scherm.

  • Bestandsformaten – JPG, PDF en TIFF worden ondersteund voor afdrukken en scannen.


Overal printen

Mobiele apparaten zoals smartphones en tablet computers hebben de manier waarop we werken veranderd. Onze documenten worden steeds vaker opgeslagen of gedeeld in de cloud. KYOCERA ondersteunt al uw wensen met betrekking tot de invulling van mobiele en clouddiensten. Of het nu gaat om afdrukken vanaf een mobiel apparaat, vanuit de cloud of het waarborgen van de veiligheid van mobiele oplossingen.

DOWNLOAD CLOUD CONNECT INFOSHEET